ONZE VISIE

Van een envelop tot 30 ton goederen wij, als Moerdijk Koeriers, vervoeren het allemaal en dat zo snel mogelijk. In binnen- en buitenland en dat 24 uur per dag, zeven dagen per week. Uiteraard binnen de afgesproken termijn met de daarbij passende service.

Onze medewerkers zijn zich hiervan bewust en weten dat ze stand-by moeten staan. De ene minuut zitten ze nog thuis, vijf minuten later zitten ze in de auto om bijvoorbeeld een hydraulische cilinder op te halen en weg te brengen naar Zuid-Frankrijk. Flexibiliteit staat binnen onze bedrijfscultuur dan ook erg hoog in het vaandel. Er wordt veel gevraagd van het personeel maar ze hebben daar geen enkele moeite mee. Het zorgt ervoor dat wij zekerheid kunnen bieden richting de klant dat de zending op tijd wordt geleverd, ongeacht het tijdstip van de dag.

De flexibiliteit wordt niet alleen van het personeel gevraagd, maar ook van het wagenpark. Moerdijk Koeriers is daarin onderscheidend en wij pakken dan ook alles aan om onze klanten te bedienen. De meeste koeriersbedrijven beperken zich tot een combo en een bus. Wij hebben het hele segment van het wagenpark. Vrachtwagens, trailers en trekker- trailcombinaties met meeneemheftruck, gekoeld en ongekoeld transport we hebben het allemaal. Het wordt hierdoor mogelijk om bij een specifiek transport het juiste vervoersmiddel in te zetten. Zo is Moerdijk Koeriers onder andere sterk in de chemie met het vervoer van chemische additieven aan scheepsladingen. We beschikken hierbij over de juiste equipment en gediplomeerd personeel die ervaring heeft met het vervoer van dit soort producten. Daarnaast zijn al onze wagens voorzien van een ADR-uitrusting. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

BEKIJK FOTO'S

CONTACT

Vragen of transport boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT